Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: utelias

11.06.2019 20:08
oletan että täällä ei pahemmin enää eloa ole, mutta silti aina tuun sillon tällön tarkastamaan, niin pistäkää kommenttia tänne jos täällä on vielä muita kiinnostuneita pyörimässä?

Nimi: utelias

06.09.2018 19:28
Löysin tän sivun tässä ihan hiljattain, ja mietin onkohan täällä vielä eloa?

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkittyrpg.wixsite.com/sivut/

21.05.2018 17:10
Julma ja dystopiaelementein maustettu maailma on muutoksen partaalla! Imperiumi kiristää otettaan läntisten maiden kurkulla yhä uusin vaatimuksin ja kova kuri jättää vähempiosaisten vaihtoehdot niukoiksi. Pohjanlehdossa vallinnut rauha on tulossa päätökseensä, kun vanha tiede, alkemia, palaa jälleen osaksi arkipäivää. Ylimystölle elämä on vain valtapeliä, jonka seuraamukset voivat olla raskaammat kuin kukaan saattaisi uskoa...

Vuonna 2018 perustettu koiraeläimillä pelattava chatroolipeli Merkitty on avoinmielinen ja turvallinen peliympäristö myös uudemmille ja kokemattomillekin pelaajille. Merkitty ei ole nk. hiekkalaatikkopeli, mutta kannustava ja avulias pelaajakunta ja ylläpito ovat aina valmiita auttamaan sinua pelin maailmaan pääsemisessä ja joukkoon sopeutumisessa.

Nimi: Nobody

26.01.2014 22:24
Onks tää hereil? Jatkaisin kyl jos on elossa :)

Nimi: Hana

22.12.2013 21:51
Toivottavasti tämä sivu on hengissä D:

Nimi: Hana

10.11.2013 08:08
http://finkiri.deviantart.com/art/Finally-412671226?ga_submit_new=10%253A13 84064924
unohdin kuvan D: Joten piti tehdä nopeasti joku tämmöinen karkki :')

Nimi: Hana

10.11.2013 08:08
http://finkiri.deviantart.com/art/Finally-412671226?ga_submit_new=10%253A13 84064924
unohdin kuvan D: Joten piti tehdä nopeasti joku tämmöinen karkki :')

Nimi: Hana

09.11.2013 19:53
Nimi: Laura Peppermint
Lempinimi: Laura, Lau
Skp: Nainen
Ikä: 18
Suhteessa: -
Roolaaja: Hana

Luonne: Lauraa voidaan verrata armeijan sotilaaseen luonteen takia, sillä neidillä on kova luonne eikä anna miesten määräillä häntä. Laura osaa olla hellä ja erittäin lempeä nuori kaunis neiti varsinkin naisille. Hän ei voi sietää pervoilua mitä hän pelkää enemmän kuin kuolemaan ja siksi hän saattaa mennä shokkiin. Hän kumminkin yrittää taistella parhaansa mukaan ettei miehillä ole edes ajatusta tulla pervoilemaan hänelle! Vaikka hän on kovaluonteinen niin jos mies saattaa onnistua välttämään/estämään tämän tappelun ja uhkaukset niin neidistä tulee erittäin avuton varsinkin jos hetki on jotain K-18 juttuja. (you knwo what I mean :D) Lopulta neiti yrittää parhaansa mukaan kostaa jos on mahdollisuutta tai uskallusta. Naisille hän on toinen henkilö. Hellä, avulias ja ystävällinen. Hän tekee kaikkensa auttaakseen muita kärsineitä.

Ulkonäkö: Lauralla on luonnonpunaiset hiukset jotka ovat lyhyet takaa mutta edestä ne menevät rintoihin. Hiukset ovat pörheät kuin peikolla mutta erittäin pehmeät. Hänellä on aina oliivinvihreä toppi ja löysät armeijan housut ja maihinnousukengät. Housuissa on musta vyö johon pystyy laittaa kaksi asetta, toisin koska hänet kidnapattiin niin häneltä on otettu aseet. Pituus on 170cm. Ihon väri on kauniin vaalea ja mukavan sileän pehmeä. Neidin silmien väri on metsän vihreät. Vaikka rinnat eivät ole järin isot, niin neiti ei ole lauta! Mutta lantio on mukavan muotoinen ja sen näkee heti vaikka on löysät housut. Laura vihaa lantion muotoaan koska moni mies katselee sitä ja siitä seuraa turpaan veto, koska se nolottaa punapäätä. Lauralla on kauniit jalat myös.

Menneisyys: Käynyt armeijan ja itsepuolustus kurssit joten kun mies astelee hänen huoneeseensa tai hänen lähelle niin vain ne jotka uskaltavat tulla tämän neidin lähelle. Isä kuollut sodassa ja äiti karannut jättäen 15 vuotiaan lapsen yksin. Laura osaa ampua aseilla kiitos isänsä.

Muuta: Neiti tuoksuu piparmintulle! Tulinen luonne. Pitää aurinkoisena päivinä aurinkolaseja joita hän pitää taskussa. Hyvä huumorin taju. Ei ole kiinnostunut tupakasta, alkoholista jnm.


Nimi: LittleCrazy

29.07.2013 18:35
On hengissä :D

Nimi: Riki

28.07.2013 14:41
Onkos nämät sivut vielä ihan hengissä?(:

Nimi: M&E

03.07.2013 19:41
moikkaa! ai tää on taas heränny henkiin! ♥ liityn jos ehin ;D

Nimi: Tuhkamarja

22.06.2013 21:53
//Heii litlee! <3//

Nimi:: Thomas Michael Edison
Kutsumanimi:: Thomas, Thom, TE
Skp:: jätkähän tämä! ;D
Ikä:: 19 vuotta
Suhteessa:: ollut usean kanssa sängyssä mutta ei koskaan suhteessa
Roolaaja:: Tuhkamarja

Luonne:: Thomas on hyvin pervo, ja pojan mielessä pyörii usein vain naiset illä tavalla. Jätkä on hullunkurinen ja valaton, mutta osaa silti olla myös kylmä ja ankara. Thomas osaa olla hyvin hurmaava tahtoessaan, ja osaa käyttää kaikkea hyödykseen. Thomas katselee aina hyviä naisia. Tuo aikoo kaapata itselleen yhden tai kaksi naista. Miten nyt sattuu jaksamaan. Thomas on nimittäin kohtuullisen laiska, eikä jaksa turha rehkiä vaan jättää usein työt muille, vaikka niihin ihan hyvin pystyisi. Thomas on hyvin kovapäinen, eikä kovin moni käy jätkää haastamaan. Thomas nimittäin on myös sängyn (en sano pahempaa sanaa) lisäksi hyvä tappelemisessa. Poika on ¨myös hyvin omistuishaluinen, eikä anna kenenkään muun miehen lähestyä kidnapattuja tyttöjään ilman tappelua, minkä poika yleensä voittaa. Thomas on aika itsekästä sorttia, mutta yllättävän kohtelias tyttöjä kohtaan, jos nuo käyttäytyvät jätkän mielen mukaan. Thomas on monesti ollut sängyssä tyttöjen kanssa (pakotettu tai ei) (lukemattomia kertoja) ja tuo todella taitaa hommansa.

Ulkonäkö::Thomas on erittäin lihaksikas (melkeimpä podari) nuorukainen, jolla pituutta on noin 175cm. Thomasilla on lyhyehköt pöörröiset hiukset jotka ovat aina vaalean mutta kohtuullisen kirkkaan vihreät. Pojalla on tummat ja tuliset silmät, ja tuolla on kielikoru. Thomas käyttää usein valkeaa T-paitaa ja sinertäviä housuja. Jalassaan tuolla on armeija kengät. Thomas on todella kestävä ja vahva. Thomasilla on pitkä arpi kehossaan, joka menee viistoon oikealta puolen rintaa mahaan asti. Thomas on vaalea ihoinen. Iho on samanvärinen kuin keskimääriin suomalaisilla.

Menneisyys:: Thomas on ollut koko ikänsä huomionhaluinen ja rasavilli. Poika syntyi ihan tavalliseen, ehkä hieman keskimääräistä rikkaampaan perheeseen. Kuitenkaan Thomakselle ei jäänyt tarpeekssi aikaa neljän muun lapsen takia, ja poika alkoi tuhota tavaroita ja pyöriä huonoisa porukoissa. Silloin tuo lähetettiin sisäoppilaitokseen, jonne nuorukainen vietiin täysin väkisin. Thomas joutui viettämään sisäoppilaitoksessa kamalat kolme vuotta, mutta pakeni sieltä täyttäessään 17. Poikaa etsittiin, muttei koskaan löydetty sillä tuo oli paennut rikollisjengin luo, joka kaappasi naisia. Siellä poika kasvoi turvassa. /joo menneisyys vähän kakka ja tosi lyhyt, mut teen sen varmaan myöhemmin uudestaan. :P//

Muuta::
-ei ole koskaan seurustellut
-todella pervo
-ollut sängyssä tytön kanssa lukuisia kertoja
-ei polta mutta juo alkoholia
//eipä mitään muuta! :) Lisäilen jos jotain unohtu ku ei oikein ajatus kulkenut... XD//Vastaus:

Lomake lisätty ;)

~ LittleCrazy

Nimi: LittleCrazy

21.06.2013 14:56
Lisään heti ku pääsen takasin koneelle :)
Ja roolimisen saa alottaa jo, mut sit sua ei voida kidnapata vielä

Nimi: Nobody

21.06.2013 14:40
Sori, roolaaja on Nobody, ja kuvat:

http://data.whicdn.com/images/65417946/large.jpg

http: //data.whicdn.com/images/64771858/large.jpg

Laittaisitko molemmat? ;)

Vastaus:

Juu laitan ;)

~ LittleCrazy

Nimi: Nobody

21.06.2013 14:39
Liittyisin ;)

Nimi: Lucia Maria Hampton

Lempinimi: Lucy

Skp: Nainen

Ikä: 18,5

Suhteessa: Ei (haku päällä :3)

Roolaaja:

Luonne: Lucy on hemmoteltu himoshoppaaja. Hänellä on aina päällään desinger-vaatteita ja kaikenlaista asustetilpehööriä. Lucy rakastaa kuntoilua, ja väittää olevansa lihava, vaikka onkin anoreksian partailla. Kaikki hänen tutut/kaverit haluavat olla kuin hän. Lucy on kuitenkin todella ujo ja arka, hän on ollut epäileväinen kaupunkilaisista jo vähän aikaa...

Ulkonäkö:
Menneisyys: Lucy on aina haaveillut tanssijan urasta, mutta hänen äitinsä kielsi sen hänen oman entisen tanssijanuran takia - hän ei päässyt huipulle. Lucyn äiti on aina ollut kunnianhimoinen, hän aina ylistää itseään ja perhettään. Lucy aina haaveilee toisenlaisesta elämästä huoneessaan.

Muuta:
- Poikaystävähaku :3
- Polttaa tupakkaa
- Lempivärit: Musta, turkoosi ja punainen
- Rakastaa vaatteita
- Pitää lävistyksistä
- Ei kovin pitkä
- Pisamat :3

Voiko ropettamisen alottaa vaikka ei ois kidnappaajia? o_o

Nimi: LittleCrazy

18.06.2013 16:19
Testi

©2019 Roolipeli :: To The Freedom - suntuubi.com